Op het moment dat je e-tickets hebt besteld via VanPlan, ontvang je een bevestigingsmail van je reservering.

In deze bevestigingsmail ontvang je de optie om niet alleen je e-tickets te printen maar ook om deze te downloaden op je mobiel of op je Apple watch.

De wallet/passbook is de verzamelplaats van al je toegangsbewijzen, vliegtickets, kortingsbonnen, klantkaarten etc.

De digitale tickets kun je makkelijk met iemand delen via e-mail / Whatsapp / SMS zodat ieder zijn eigen toegangsbewijs op zijn mobiel heeft.

Laat ze op het toegangsscherm zien en vanaf mobiel kan de digitale ticket gescand worden.

Open de ontvangen bevestigingsmail op je smartphone en klik op het mobiele ticket 1 dat je op de smartphone wilt uploaden:

(Kies rechtsboven voor voeg toe) en de ticket is op je wallet (passbook) opgeslagen, herhaal dit bij meerdere tickets.

Vanaf je smartphone kun je je ticket bij de entree tonen in Wallet (iPhone), PassAndroid (Android) of Pass Wallet (Windows).

Let op: Bewaar je tickets op een veilige plaats. Zorg ervoor dat je tickets niet worden gekopieerd.

Elk ticket bevat een unieke barcode die zal worden gescand aan de ingang van het evenement.