Heb je gekozen voor e-tickets? Dan worden je tickets direct na ontvangst van de betaling naar het door jouw opgegeven e-mailadres verzonden.

Wanneer je inlogt in de Ticketmatic app met je e-mailadres waar je de reservering mee gemaakt hebt, kun je de ticket hierin terug vinden.

Let op: Er kan vertraging optreden door de terugkoppeling van de financiële instellingen- of banken.

Heb je de betaling succesvol afgerond en na 24 uur de opdrachtbevestiging en de tickets nog niet ontvangen en zijn deze ook niet terug te vinden in de Ticketmatic app?

Dan kun je contact opnemen met Ticketpoint via onze online klantenservice.