Handleiding tickets bestellen

Tickets kunnen online worden gereserveerd via https://xlnt-ticketing.com/ of telefonisch door te bellen naar 0900 - 750 750 7 (45 ct p/m).

Dit nummer is uitsluitend een reserveringsnummer. Voor overige vragen omtrent je bestelling kun je contact opnemen via onze online klantenservice.

Online

Hieronder wordt in korte en duidelijke stappen uitgelegd hoe je online kaarten kunt bestellen.

Benodigdheden

– Bank e-reader voor een directe betaling. Betaalwijze is afhankelijk van evenement / attractie.

1. Ga naar het juiste evenement / attractie

Klik op de homepage van XLNT Ticketing op het gewenste evenement / attractie. Je wordt hierna doorverwijzen naar de bestelmodule van het geselecteerde evenement / attractie.

2. Selecteer de periode wanneer je het evenement / attractie zou willen bezoeken

Onder bezoekdagen kun je de gewenste periode van je bezoek selecteren. De mogelijke bezoekdatums in deze periode worden hierna aan de rechterkant weergegeven.

3. Selecteer de gewenste datum

Selecteer de gewenste datum waarop je het evenement / attractie zou willen bezoeken. Klik hierna op 'volgende'.

4. Selecteer het gewenste tijdslot

Mocht het evenement / attractie een tijdslot aanbieden, dan is het in deze stap mogelijk het gewenste tijdslot te selecteren.

5. Selecteer je tickets

Selecteer het gewenste prijstype van je tickets (volwassene, kind, student, 65+ etc.). Wil je nadien nog extra tickets voor een andere datum en / of tijdsblok toevoegen? Klik dan op vorige voor een nieuwe selectie.

Als alle gewenste tickets zijn geselecteerd, klik op 'volgende'.

6. Registreer jezelf met je persoonlijke gegevens.

Zodra alle verplichte velden met persoonlijke gegevens zijn ingevuld, klik op 'volgende'.

7. Overzicht van jouw aankoop

Een overzicht van jouw winkelmandje wordt weergegeven, zodat je nogmaals de tijd, datum, (eventueel) vak / rij / stoel en het aantal tickets kan controleren. Als je deze gecontroleerd hebt, kun je verder naar de volgende stap 'Betaling'.

8. Selecteer de gewenste betaalmethode

In deze stap selecteer je de gewenste betaalmethode. Het is mogelijk een keuze te maken uit de volgende betalingswijzen: Bancontact, Kredietkaart, KBC, Belfius, iDeal, Sofort.

Wanneer de betaling is afgerond ontvang je automatisch een opdrachtbevestiging van je boeking per e-mail op het door jouw opgegeven e-mailadres. Heb je gekozen voor e-tickets dan zijn deze e-tickets als bijlage toegevoegd aan je opdrachtbevestiging.

Let op: er kan vertraging optreden door de terugkoppeling van de financiële instellingen / banken. Heb je je betaling succesvol afgerond en na 24 uur de opdrachtbevestiging en e-tickets nog niet ontvangen? Gelieve een melding te maken in onze online klantenservice.

9. Selecteer de gewenste leveringswijze

In deze stap kun je de gewenste leveringswijze selecteren. Als er wordt gekozen voor e-tickets, dan worden deze e-tickets als bijlage toegevoegd aan je opdrachtbevestiging. De opdrachtbevestiging ontvang je na het afronden van de reservering in je mailbox.

10. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van XLNT Ticketing klik hier

Voor meer informatie over het privacy statement van XLNT Ticketing klik hier.

11. Voeg een Ticketpoint Garantie toe aan je reservering

XLNT Ticketing biedt, in samenwerking met Ticketpoint, de mogelijkheid om een garantie voor je gekochte tickets af te sluiten. Deze garantie is geen verzekering. De garantie houdt in dat als je het evenement, waarvoor je een ticket hebt gekocht, door een onvoorziene gebeurtenis niet kan bezoeken en je voldoet aan de voorwaarden, je kosten van het ticket kan terugkrijgen.

Je kunt bij elke reservering een Ticketpoint Garantie toevoegen, dit kost €3,50 per ticket. Voor meer informatie over een Ticketpoint Garantie klik hier

12. Rond de bestelling af

Indien je bij de verzendoptie hebt gekozen voor e-tickets, worden de tickets als bijlage in de opdrachtbevestiging naar het door jouw opgegeven e-mailadres verzonden.

Heb je je betaling succesvol afgerond en na 24 uur de opdrachtbevestiging en e-tickets nog niet ontvangen? Gelieve een melding te maken in onze online klantenservice.

Telefonisch

Voor het telefonisch bestellen van tickets kun je contact opnemen met XLNT Ticketing via 0900 - 750 750 7 (45 ct p/m).

Dit nummer is uitsluitend een reserveringsnummer. Voor overige vragen omtrent je bestelling kun je een melding maken in onze online klantenservice.

XLNT Ticketing is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 17.30 uur.